slide_9.jpg

Curatenia este la indemana ta!
Instalarea aspiratiei centralizate >> Montarea in beton

Montarea in beton PDF Email
Aspiratie Centralizata - Instalarea sistemului de aspiratie centralizata
Aspiratie centralizata: Montarea in beton
Aspiratie centralizata: Montarea in beton

Prin montarea acestora in beton, statica cladirii nu are voie sa sufere nici un prejudiciu.

Inainte de a incepe inslatarea in beton discutati cu un specialist in acest domeniu inainte de a demara lucrul cu acest sistem. Atat timp cat incorporarea in beton este permisa, componentele conductei trebuie fixate in asa fel incat sa se impiedice miscarea lor in timpul betonarii.


Deschizatura mufei va fi sigilata cu banda de lipit pentru a evita patrunderea cimentului.

Deschizaturile tevilor vor fi inchise. Greutatea totala a betonului nu trebuie sa se sprijine in totalitate pe conducte. Se va acorda o atentie sporita in cadrul procesului de betonare la solicitarile la care sunt supuse tevile si piesele componente ale sistemului.

Se vor lua masuri corespunzatoare privind sectorul de greutate, de exemplu distantierul pentru armaturile de otel, console si altele

 

35% Discount ...

In perioada 15 August 2014-31 Octombrie 2014, pentru un contract  nou incheiat beneficiati de un discount de 35%. Va asteptam.

Tehnologie de incredere?
 

De ce aspiratie centralizata?
Cateva motive pentru a folosi aspiratie centralizata

user1_dece_2

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos  fara praf si murdarie sitotodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului respirat.

Mai multe detalii ...

Domenii de utilizare
Aspiratia centralizata poate fi utilizata in ...

user2_domenii_utilizare

Cu tarie putem spune ca aspiratia centralizata poate fi folosite oricunde: Case de locuit pentru una sau mai multe familii, birouri, etc.

Mai multe detalii ...

Instalarea aspiratie centralizate
Instalarea/Montarea acestui sistem ...

user3_montare

Trebuie de evitati formarea de unghiuri stranse la modificarile de directie, coturile de 90 vor fi amplasate doar direct sub dozele de aspirare ...

Mai multe detalii ...

Despre noi

SC Margas Instal este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate.

www.margas.ro ...

contact

Margas Instal SRL isi propune ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul pe care vi-l doriti prin calitate si curatenie

T: +40 743.627.427

T: +40 727.958.167

@:office@margas.ro