slide_24.jpg

Curatenia este la indemana ta!
De ce aspiratie centralizata?

Aspiratie centralizata: De ce? PDF Email
Aspiratie centralizata: Spuneti NU akarienilor
Aspiratie centralizata: Spuneti NU akarienilor

Pentru ca ne dorim un mediu sanatos chiar si in locuinta noastra, fara murdarie si praf, pentru ca ne dorim o calitate a aerului mai buna.

In urma studiilor efectuate s-a constatat ca aerul pe care il respiram in casa este de pina la sase ori ma poluat si mai incarcat de particule decat aerul pe care il respiram afara. In ultima jumatate de secol s-a triplat numarul cazurilor de astm si alergii ca efect al cresterii gradului de poluare.

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos nu numai suprafete curate fara praf si murdarie dar totodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului pe care il respiram. Toate aceste dorinte au devenit realitate ... noul sistem de aspiratie centralizata VACUCLEAN poate fi folosit in vile cu suprafete generoase cat si in apartamente de bloc. Sistemul de aspiratie centralizata VACUCLEAN a fost realizat pentru a preveni simptomele de alergie si pentru a crea un mediu placut, curat si igienic in spatiul interior.

Avantajul lui consta in faptul ca nu transmite particulele de praf aspirate inapoi in spatiul de locuit cum se intimpla la aspiratoarele clasice utilizate in prezent aducand beneficii reale persoanelor cu afectiuni respiratorii, nou nascutilor sau persoanelor alergice la praf. Pe linga aceste beneficii , avantajele acestui sistem sunt nenumarate...procesul de aspirare se face in cazul de fata fara sa fie nevoie sa mai plimbam aspiratorul in toata casa sau sa ne chinuim sa il urcam pe scari in brate, fara sa mai creeze zgomot puternic si sa trezim membri familiei sau vecinii, fara sa mai fie nevoie sa stergem praful dupa ce aspiram si fara sa mai fie nevoie sa mai deschidem geamurile. Pentru ca echipamentul este montat in camera tehnica la distanta de camerele locuite, intreg sistemul devine foarte silentios si discret permitindu-va sa aspirati chiar daca cineva se odihneste in camera.

Aspiratie centralizata: Sistem de aspiratie complet
Aspiratie centralizata: Sistem de aspiratie complet

Gama extrem de larga de accesorii ale sistemului de aspiratie centralizata VACUCLEAN permite aspiratia si in cele mai inguste locuri precum:calorifere, grinzi, dulapuri de haine, colturi...etc. Putem aspira nu numai praful de pe podea, dar si de pe orice suprafata...fiind un sistem complex nu doar un aparat electrocasnic.

AVANTAJELE SISTEMULUI DE ASPIRATIE CENTRALIZATA:

  • manevrare usoara, deoarece este miscat doar furtunul de aspirare
  • putere de aspirare ridicata si constanta
  • zgomot redus
  • evacuarea particulelor de praf in exterior
  • suprafata interioara tubulara neteda
  • sistem tubular RAUPIANO Plus fonoizolant care nu necesita intretinere
  • rezistent la abraziune
  • rezistent la presiune
 

35% Discount ...

In perioada 15 August 2014-31 Octombrie 2014, pentru un contract  nou incheiat beneficiati de un discount de 35%. Va asteptam.

Tehnologie de incredere?
 

De ce aspiratie centralizata?
Cateva motive pentru a folosi aspiratie centralizata

user1_dece_2

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos  fara praf si murdarie sitotodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului respirat.

Mai multe detalii ...

Domenii de utilizare
Aspiratia centralizata poate fi utilizata in ...

user2_domenii_utilizare

Cu tarie putem spune ca aspiratia centralizata poate fi folosite oricunde: Case de locuit pentru una sau mai multe familii, birouri, etc.

Mai multe detalii ...

Instalarea aspiratie centralizate
Instalarea/Montarea acestui sistem ...

user3_montare

Trebuie de evitati formarea de unghiuri stranse la modificarile de directie, coturile de 90 vor fi amplasate doar direct sub dozele de aspirare ...

Mai multe detalii ...

Despre noi

SC Margas Instal este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate.

www.margas.ro ...

contact

Margas Instal SRL isi propune ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul pe care vi-l doriti prin calitate si curatenie

T: +40 743.627.427

T: +40 727.958.167

@:office@margas.ro