slide_19.jpg

Curatenia este la indemana ta!
Aspiratie centralizata >> Telecomanda

Telecomanda PDF Email
Aspiratie Centralizata - Componente sistem aspiratie centralizata
Aspiratie centralizata: telecomanda
Aspiratie centralizata: telecomanda
Telecomanda prin radio

In functionarea telecomenzii pot aparea probleme in cazul in care pivnita este din beton armat sau se folosesc pentru constructie si alte materiale care produc interferente (de exemplu, incalzire prin pardoseala cu tevi din metal, pereti sau tavane false din metal).

In cladirile in care in functionarea telecomenzii apar probleme, se pot lua urmatoarele masuri pentru comanda la distanta a unitatii centrale de aspirare.
1) diferenta de inaltime dintre cotele de montaj ale unitatii de aspirare si doza de aspirare plasata in punctul cel mai de jos
2) orientarea catre alegerea tipului de instalatie
3) la cladiri cu peste 3 etaje si pivnita sau cu etaje cu o suprafata mai intinsa de 140 m

 

35% Discount ...

In perioada 15 August 2014-31 Octombrie 2014, pentru un contract  nou incheiat beneficiati de un discount de 35%. Va asteptam.

Tehnologie de incredere?
 

De ce aspiratie centralizata?
Cateva motive pentru a folosi aspiratie centralizata

user1_dece_2

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos  fara praf si murdarie sitotodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului respirat.

Mai multe detalii ...

Domenii de utilizare
Aspiratia centralizata poate fi utilizata in ...

user2_domenii_utilizare

Cu tarie putem spune ca aspiratia centralizata poate fi folosite oricunde: Case de locuit pentru una sau mai multe familii, birouri, etc.

Mai multe detalii ...

Instalarea aspiratie centralizate
Instalarea/Montarea acestui sistem ...

user3_montare

Trebuie de evitati formarea de unghiuri stranse la modificarile de directie, coturile de 90 vor fi amplasate doar direct sub dozele de aspirare ...

Mai multe detalii ...

Despre noi

SC Margas Instal este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate.

www.margas.ro ...

contact

Margas Instal SRL isi propune ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul pe care vi-l doriti prin calitate si curatenie

T: +40 743.627.427

T: +40 727.958.167

@:office@margas.ro