slide_11.jpg

Curatenia este la indemana ta!
Aspiratie centralizata

Componente sistem aspiratie centralizata

Aspiratorul PDF Email
Aspiratie Centralizata - Componente sistem aspiratie centralizata
Citeşte mai mult...
Aspiratie centralizata: Aspirator, furtun aspiratie

Aspiratorul propriu zis este montat intr-un loc central in afara spatiului de locuit (de exemplu in pivnita sau in incaperile de serviciu). Unitatea centrala de aspirare, aspira prin intermediul sistemului de tevi fonoizolante RAUPIANO PLUS silentios, fara a impra?tia particulele de murdarie ?i praf ?i reda aerul filtrat in mediul exterior prin intermediul unei clapete de aerisire.

REHAU VACUCLEAN convinge prin capacitatea de aspirare ridicata ?i constanta. Hotartor pentru o instalatie care functioneaza la o eficienta inalta sunt sarcinile mari instalate.Deoarece ele influenteaza capacitatea de aspirare, motoarele aparatelor VACUCLEAN ofera cele mai bune randamente comparativ cu concurenta:

  • Robuste, executie de precizie
Citeşte mai mult...
 
Priza de perete sau de podea PDF Email
Aspiratie Centralizata - Componente sistem aspiratie centralizata

PRIZA DE PERETE

Citeşte mai mult...
Aspiratie centralizata: Priza de perete

In zona de locuit pretentiile estetice sunt la mare pret.
De aceea dozele de aspirare VACUCLEAN sunt disponibile in mai multe culori si forme.

PRIZA DE PODEA

Citeşte mai mult...
 
Tubulatura aspiratie PDF Email
Aspiratie Centralizata - Componente sistem aspiratie centralizata
Citeşte mai mult...
Aspiratie centralizata: Tubulatura Raupiano

Cercetarile stiintifice ale universitatii Merseburg au confirmat aplicarea excelenta a sistemului RAUPIANO PLUS ca si teava de aspirare.

Incarcarea electrostatica la aspirare este sub limita de sensibilitate. In acest sens s-a demonstrat, pe baza de teste practice de rezistenta la frecare, faptul ca sistemul face fata la toate cerintele.

Rezistenta scazuta la frecare

Suprafata interioara neteda a tevilor RAUPIANO PLUS impiedica depunerile si asigura astfel o durata de viata indelungata.

Citeşte mai mult...
 
Telecomanda PDF Email
Aspiratie Centralizata - Componente sistem aspiratie centralizata
Citeşte mai mult...
Aspiratie centralizata: telecomanda
Telecomanda prin radio

In functionarea telecomenzii pot aparea probleme in cazul in care pivnita este din beton armat sau se folosesc pentru constructie si alte materiale care produc interferente (de exemplu, incalzire prin pardoseala cu tevi din metal, pereti sau tavane false din metal).

In cladirile in care in functionarea telecomenzii apar probleme, se pot lua urmatoarele masuri pentru comanda la distanta a unitatii centrale de aspirare.
1) diferenta de inaltime dintre cotele de montaj ale unitatii de aspirare si doza de aspirare plasata in punctul cel mai de jos

Citeşte mai mult...
 


35% Discount ...

In perioada 15 August 2014-31 Octombrie 2014, pentru un contract  nou incheiat beneficiati de un discount de 35%. Va asteptam.

Tehnologie de incredere?
 

De ce aspiratie centralizata?
Cateva motive pentru a folosi aspiratie centralizata

user1_dece_2

Este foarte important sa mentinem un mediu sanatos  fara praf si murdarie sitotodata avem nevoie si de o calitate mai buna a aerului respirat.

Mai multe detalii ...

Domenii de utilizare
Aspiratia centralizata poate fi utilizata in ...

user2_domenii_utilizare

Cu tarie putem spune ca aspiratia centralizata poate fi folosite oricunde: Case de locuit pentru una sau mai multe familii, birouri, etc.

Mai multe detalii ...

Instalarea aspiratie centralizate
Instalarea/Montarea acestui sistem ...

user3_montare

Trebuie de evitati formarea de unghiuri stranse la modificarile de directie, coturile de 90 vor fi amplasate doar direct sub dozele de aspirare ...

Mai multe detalii ...

Despre noi

SC Margas Instal este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate.

www.margas.ro ...

contact

Margas Instal SRL isi propune ca locuinta sau sediul firmei Dvs. sa devina spatiul pe care vi-l doriti prin calitate si curatenie

T: +40 743.627.427

T: +40 727.958.167

@:office@margas.ro